Rondreis Oost Amerika

Rondreis Oost Amerika

Wie aan een rondreis Oost Amerika denkt denkt al gauw aan New York en dat is niet heel gek. Deze miljoenenstad staat hoog op de bucketlist van vele en wie wilt nou niet rondkijken op Times Square, over de Brooklyn Bridge lopen, de Statue of Liberty zien, rondlopen door Central Park of de skyline bewonderen vanaf Rockefeller Center. Maar ook steden als Boston en Washington mogen niet ontbreken. Bekijk in Washington het Witte Huis, Lincoln Memorial of verken de National Mall waar je onder andere het Capitool en diverse musea kunt vinden.

Geen fan van de grote steden in Oost Amerika? Geen probleem, in Oost Amerika is ook genoeg natuur te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de staat Maine. Deze staat kenmerkt zich door de ongerepte natuur met Acadia National Park, heeft maar dan 4000 eilanden en 65 vuurtorens. De ideale ingrediënten voor een road trip! Wil je terug in de tijd? Breng dan een bezoek aan de Amish in Pennsylvania. Hier vind je nog de authentieke Amish inclusief baarden, hoeden en paard en wagen en ze maken geen gebruik van stroom.  Kortom, een rondreis door Oost Amerika staat garant voor een diverse reis.

Bekijk hieronder onze rondreizen door Oost Amerika. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze Oost Amerika reizen

Boston

New York, Cape Cod en Boston

Vanaf€1,999
12 dagen / 11 nachten
Miami Beach

New York en Miami

Vanaf€1,599
11 dagen / 10 nachten
San Francisco

The Big Five

Vanaf€2,599
14 dagen. / 13 nachten

New York, Miami en Bahamas

Vanaf€1,899
13 dagen / 12 nachten
Rondreis van Oost naar Zuid

Rondreis van Oost naar Zuid

Vanaf€2,999
22 dagen / 21 nachten
Toronto en New York

Toronto & New York

Vanaf€1,649
8 dagen / 7 nachten
Lakes of the USA & Canada

Lakes of the USA & Canada

Vanaf€2,139
15 dagen / 14 nachten
Beauties of the East

Beauties of the East

Vanaf€2,439
22 dagen / 21 nachten
Treinreis van New York naar Washington DC

Treinreis van New York naar Washington DC

Vanaf€1,499
9 dagen / 8 nachten
1 2

Proceed Booking