Jouw droomreis naar Amerika of Canada?

Let's Travel

Wat zeggen onze reizigers?

Anouk DevolderAnouk Devolder
12:02 19 Apr 24
Dankzij Let's Travel maakten we een prachtige reis! We konden de reis volledig zelf aanpassen naar onze wensen. We kozen voor 8 dagen New York en 3 dagen Las Vegas.We hadden een prachtige reis dankzij Let's Travel! Alles was perfect geregeld en onze vragen werden steeds snel beantwoo via mail. We hadden ruime kamers in goede hotels. Soms in een wat rustiger deel van de stad, maar dit vonden wij prima. Alles was heel dicht bij het opnbaar vervoer.In New York zou ik zeker aanraden om een broadway show te bekijken en een baseball game indien mogelijk. In Las Vegas deden we een dagtrip naar de Grand Canyon (south rim).Ik zou de organisatie zeker aanraden!
Wij zijn heel tevreden over de service van Let’s Travel bij onze reis naar de West Coast. Vanaf het begin waren ze erg behulpzaam bij het samenstellen van de reis. Nadat de reis was samengesteld kregen we geregeld heel nuttige updates waardoor we alles goed konden voorbereiden. Tijdens de reis was alles fantastisch geregeld en kregen we hele mooie aanraders, waardoor wij zorgeloos van elke bestemming konden genieten. Echt een aanrader!
MartijnMartijn
08:29 10 Apr 24
Ik kwam er helaas achter dat onze review niet was doorgekomen, dus bij deze nog een keer! 😁Wij hebben een fantastische roadtrip gemaakt langs de westkust van Amerika!Vanaf het begin was het contact met Django top. Onze wensen werden meegenomen en daaruit is een mooie reis ontstaan. We kregen alle reisbescheiden netjes via de mail én post toegestuurd in een leuk pakketje.Toen wij in Amerika waren, konden wij Django of Cindy altijd bereiken voor vragen. Het maakte niet uit hoe laat het in Nederland was, we kregen altijd snel reactie.Wij raden Let's Travel zeker aan, aan mensen die een mooie reis willen maken naar Amerika of Canada. Mochten wij nog eens die kant opgaan, zullen wij onze reis uiteraard weer bij Let's Travel boeken!Nogmaals heel veel dank Django en Cindy!Groetjes,Roos en Martijn
Leon van de LaarschotLeon van de Laarschot
19:25 04 Apr 24
Cor HaakmanCor Haakman
18:11 28 Mar 24
Huisje top.Vluchten goed geregeldAuto primaKon niet beterBedankt
Dwight KeydeniersDwight Keydeniers
07:45 23 Mar 24
Net terug van een reis naar Las Vegas en Honolulu Hawaii. Alles was goed geregeld door Let's Travel, goede hotels en alle vragen werden snel en netjes beantwoord door Django. Zeker is dat ik weer zal boeken bij Let's Travel
Belinda VorwaldBelinda Vorwald
14:35 14 Mar 24
Wendy JornaWendy Jorna
14:12 21 Feb 24
goede hotels geselecteerd, en vooraf krijg je alle papieren thuis gestuurd. alles was volledig en heel duidelijk!
Niels SmeetsNiels Smeets
07:38 21 Feb 24
In april hebben wij een hele mooie reis mogen maken naar West Amerika. Django heeft ons van tevoren goed geholpen en een mooie reis uitgestippeld. Het reisplan dat we van tevoren kregen was duidelijk en overzichtelijk.Het contact was steeds snel en aangenaam.We kijken nu al uit naar onze volgende reis!
Jeroen VerkroostJeroen Verkroost
07:11 15 Feb 24
10 dagen van Amsterdam naar LA en via Las Vegas en New York weer terug. Inclusief huurauto en hotels. Communicatie ging vlot, reis was veel goedkoper dan wat ik zelf online bij elkaar gezocht had, aanpassen en verder personaliseren van het eerste voorstel was geen probleem, alles was top geregeld op locatie, echt een aanrader dit buro! Would book again 100%.
js_loader

Populaire bestemmingen

West Amerika

Oost Amerika

Zuid staten

Oost Canada

West Canada

Stel samen met ons je reis samen

Iedereen heeft zo zijn/haar wensen voor een reis naar Amerika of Canada. Daarom stellen wij graag op basis van jouw wensen een reis samen zodat ie volledig naar wens is. 

Populaire reizen

Proceed Booking