Jouw droomreis naar Amerika of Canada?

Let's Travel

Wat zeggen onze reizigers?

Jan VJan V
18:01 19 Jun 24
Let's Travel is super. Op elk moment een perfecte service. Het plannen van onze reis naar West-Canada verliep vlekkeloos, met voldoende informatie. Bijkomende vragen om inlichtingen werden bijna onmiddellijk beantwoord. De geboekte hotels waren uitstekend (eentje was wat minder). De voorgestelde route was gewoonweg fantastisch mooi. Bedankt Django en team voor het professionalisme. Let's Travel is een aanrader!!!!!
Loes JanssenLoes Janssen
15:13 14 Jun 24
Lets travel is een fijn bedrijf. Nu waren wij denk ik niet de moeilijkste mensen. En hadden wij niet mega veel vragen of wilde we ons voorstel flink hebben aangepast en was het na 1 wisseling van hotel goed voor ons! Dit was ook mogelijk.Staan direct voor je klaar en antwoorden overal snel op!Wij raden ze zeker aan om een onvergetelijke tijd in Amerika te hebben, dat is wat wij wel hadden!
Danny vd BDanny vd B
17:45 10 Jun 24
We zijn Let’s Travel erg dankbaar voor de geweldige droomvakantie die zij voor ons hebben samengesteld! Wij hebben de roadtrip langs de westkust van de USA gedaan.De hotels waren stuk voor stuk top, we hadden ook een (basis)auto gehuurd die erg groot was en ons goed is bevallen. Qua informatie hebben we tijdig alles ontvangen en kunnen niet anders dan andere aanraden om te boeken via Let’s Travel.In het bijzonder willen we Cindy bedanken voor het adequaat aanpassen van onze wensen en snel mailverkeer.
Linda KuperLinda Kuper
09:53 10 Jun 24
We hebben een geweldige rondreis door Amerika gedaan. De hotels waren prima in orde. Wel jammer dat ze soms onder mijn dochters naam stonden terwijl ik de hoofdboeker was. Soms waren de dagen wel lang. We hadden graag een hotel in de buurt van Grand Canyon gehad. We moesten nu 1 uur heen en weer 1 uur terug en daarna door naar de volgend bestemming op dezelfde dag
Patricia LebbingPatricia Lebbing
08:34 10 Jun 24
Fantastisch. Alles goed geregeld. Wanneer je vragen hebt, krijg je meteen antwoord. Denkt mee. Onze eventuele volgende reis naar Amerika gaan we weer hier boeken.
Aerts JelleAerts Jelle
08:42 04 Jun 24
Heel goede service van Let’s travel, alles was top geregeld waardoor er voor ons geen zorgen waren! Ook was let’s travel altijd snel met een respons wanneer je nog een vraag of informatie nodig had. Top!
Dirk VerhoevenDirk Verhoeven
08:32 03 Jun 24
Wij hebben onze reis door Florida geboekt via Let’s travel.Cindy was hierbij onze contactpersoon. Ze was steeds beschikbaar voor vragen. Antwoord en suggesties kregen we steeds zeer snel (zelfde dag of binnen 24 uur)Goede communicatie over gewijzigde vluchten. Ook een last minute verandering op onze vraag (huurwagen) werd nog gedaan. Hotels goed gelegen voor uitstapjes e.d.Alles was dus goed geregeld, en bijgevolg is alles vlot verlopen.
Jeroen DondersJeroen Donders
07:44 03 Jun 24
Prima geregeld en direct bereikbaar via mail of telefoon mocht je nog vragen hebben. Zeker een aanrader om je reis, verblijf en huurauto door Let's Travel te laten regelen!
Veerle BeelprezVeerle Beelprez
18:19 02 Jun 24
Onze reis The Deep South. VS.Alles goed geregeld van Let's Travel, geweldige reis, alles zit goed in elkaar. Gelukkig voor ons waren er geen problemen en konden we genieten tot het laatste uur. Ook bij een vraag aan Let's Travel in het weekend binnen de zoveel tijd een antwoord. Kortom een aanrader.Volgend jaar laten we ons terug door Let's Travel leiden.Sammy en Veerle
Cara JanssensCara Janssens
13:10 27 May 24
Top service! Alles was goed geregeld, vlotte communicatie. Eén woord: toporganisatie!
js_loader

Populaire bestemmingen

West Amerika

Oost Amerika

Zuid staten

Oost Canada

West Canada

Stel samen met ons je reis samen

Iedereen heeft zo zijn/haar wensen voor een reis naar Amerika of Canada. Daarom stellen wij graag op basis van jouw wensen een reis samen zodat ie volledig naar wens is. 

Populaire reizen

Proceed Booking