Jouw droomreis naar Amerika of Canada?

Let's Travel

Wat zeggen onze reizigers?

Rick KamphuisRick Kamphuis
07:32 11 Jul 24
Via google let's Travel gevonden.Alles was top geregeld.En wij hebben genoten van onze roadtrip in west amerika.Nogmaals bedankt!Zeker aan te raden!
Sjaak KoningSjaak Koning
11:40 29 Jun 24
Hele fijne organisatie die onze reis naar Amerika onvergetelijk heeft gemaakt. Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad over Django en dat is volkomen terecht geweest. Eerlijk verhaal en goede adviezen. Niet twijfelen maar doen. :)
YulissaYulissa
11:04 29 Jun 24
Vanaf het eerste contact met Let’s Travel alles super fijn verlopen. Snelle en persoonlijke reactie op de offerte. Waarna de offerte zonder enige problemen op onze wensen verder werd aangepast. Reis bevestigd en tussendoor nog met enige regelmaat contact gehad, Let’s Travel hield ons op de hoogte waar we aan moesten denken, etc.Vlak voor vertrek alle reisbescheiden zowel per mail als per post ontvangen.Tijdens de reis is Let’s Travel ook 24/7 bereikbaar, dit is een fijn idee als je aan de andere kant van de wereld zit.Gisteren teruggekomen van een onvergetelijke rondreis door het westen van de VS, dit met dank aan Let’s Travel! We hebben nog wat wensen qua reizen door de VS, dus we komen zeker nog een keer terug bij Let’s Travel! 😁😁
Luuk van der WielenLuuk van der Wielen
10:25 27 Jun 24
Wij hebben onze laatste reis door West-Amerika geboekt bij Let’s Travel. Via de website het contact formulier ingevuld en zo in contact gekomen met Django. Wij hebben onze wensen uitgelegd en Django heeft deze vertaald in een duidelijke offerte. Wij wilden graag wat aanpassingen in de offerte en dat was geen probleem.Na akkoord regelmatig updates van Let’s Travel ontvangen mbt nationale parken, vliegtickets, huurauto en reisbescheiden. Ze denken echt mee om te zorgen voor een fantastische reis.Een paar weken voor vertrek een leuk pakketje binnen gekregen met een persoonlijk kaartje, de reisdocumenten een kleine attentie.Onze heenvlucht had helaas vertraging, dit hebben we doorgegeven aan Let’s Travel die vervolgens het eerste hotel hiervan op de hoogte heeft gebracht.Alle hotels waren goed geregeld en lagen op strategische plekken voor onze rondreis.de huurauto konden we ophalen zodra wij uit San Francisco weggingen. Op deze manier hoefde je geen dure parkeerplaatsen te regelen in deze stad.Wij raden Let’s Travel zeker aan voor het boeken van een reis naar Amerika of Canada. Het contact was goed en vriendelijk en alle zaken zijn goed geregeld.
Jasper SelsJasper Sels
08:25 24 Jun 24
Wij hebben onze reis naar West-Amerika via Let’s Travel geboekt.Wij zijn ontzettend vriendelijk geholpen, en kregen op elke vraag vrijwel direct antwoord, zowel via e-mail als via WhatsApp.Let’s Travel denkt met je mee, en dat is echt te merken.Lang na het boeken nog aanpassingen gemaakt in de reis, dat was ook allemaal geen probleem.De reispapieren worden op een leuke, attente manier thuisgestuurd.Let’s Travel heeft net dat stukje service wat een ander niet heeft.De volgende Amerika reis wordt zeker weer bij Let’s Travel geboekt!
Taco BTaco B
15:04 23 Jun 24
Samen met mijn zoon een korte reis gemaakt, waarbij uitstekend de vlucht, hotels en huurauto zijn geboekt voor de route die we wilden maken. Tussentijdse veranderingen werden snel opgepakt en voorzien van advies en/of bevestiging. Met behulp van links kijken welke activiteiten je kan ontplooien. Maar ook zelf zoeken op Google kunnen je behoorlijk helpen. Kortom, een reis om niet snel te vergeten gehad. Let's Travel bedankt!
Jan VJan V
18:01 19 Jun 24
Let's Travel is super. Op elk moment een perfecte service. Het plannen van onze reis naar West-Canada verliep vlekkeloos, met voldoende informatie. Bijkomende vragen om inlichtingen werden bijna onmiddellijk beantwoord. De geboekte hotels waren uitstekend (eentje was wat minder). De voorgestelde route was gewoonweg fantastisch mooi. Bedankt Django en team voor het professionalisme. Let's Travel is een aanrader!!!!!
Loes JanssenLoes Janssen
15:13 14 Jun 24
Lets travel is een fijn bedrijf. Nu waren wij denk ik niet de moeilijkste mensen. En hadden wij niet mega veel vragen of wilde we ons voorstel flink hebben aangepast en was het na 1 wisseling van hotel goed voor ons! Dit was ook mogelijk.Staan direct voor je klaar en antwoorden overal snel op!Wij raden ze zeker aan om een onvergetelijke tijd in Amerika te hebben, dat is wat wij wel hadden!
Danny vd BDanny vd B
17:45 10 Jun 24
We zijn Let’s Travel erg dankbaar voor de geweldige droomvakantie die zij voor ons hebben samengesteld! Wij hebben de roadtrip langs de westkust van de USA gedaan.De hotels waren stuk voor stuk top, we hadden ook een (basis)auto gehuurd die erg groot was en ons goed is bevallen. Qua informatie hebben we tijdig alles ontvangen en kunnen niet anders dan andere aanraden om te boeken via Let’s Travel.In het bijzonder willen we Cindy bedanken voor het adequaat aanpassen van onze wensen en snel mailverkeer.
Linda KuperLinda Kuper
09:53 10 Jun 24
We hebben een geweldige rondreis door Amerika gedaan. De hotels waren prima in orde. Wel jammer dat ze soms onder mijn dochters naam stonden terwijl ik de hoofdboeker was. Soms waren de dagen wel lang. We hadden graag een hotel in de buurt van Grand Canyon gehad. We moesten nu 1 uur heen en weer 1 uur terug en daarna door naar de volgend bestemming op dezelfde dag
js_loader

Populaire bestemmingen

West Amerika

Oost Amerika

Zuid staten

Oost Canada

West Canada

Stel samen met ons je reis samen

Iedereen heeft zo zijn/haar wensen voor een reis naar Amerika of Canada. Daarom stellen wij graag op basis van jouw wensen een reis samen zodat ie volledig naar wens is. 

Populaire reizen

Proceed Booking