Django Hofma

Eigenaar

Over mij

Sinds mijn eerste bezoek aan Amerika in 1997 ben ik al een groot fan van dit fantastische land, mede door de manier van leven, de schoonheid van de natuur en misschien ook doordat een deel van mijn familie er woont. Het feit dat ik ooit iets zou doen met, voor of in Amerika kwam voor mijn omgeving dan ook niet als een verrassing. Sinds 2012 help ik anderen met het samenstellen van reizen naar Amerika zodat zij hopelijk net zoals ik fan worden van dit veelzijdige land. Al van jongs af aan waren de reizen hetgeen waar ik altijd naar uitkeek en het kostte mijn ouders altijd veel moeite om mij weer mee terug naar huis te krijgen. Het is dan ook niet heel gek dat ik na de middelbare school naar de NHTV in Breda ben gegaan om Tourism Management & Consultancy te studeren zodat ik iedere dag met toerisme bezig kan zijn.

Hetgeen ik binnen reisorganisaties altijd het belangrijkste heb gevonden, is dat je als reisadviseur zelf de locatie door en door moet kennen om anderen zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Inmiddels heb ik veel van Amerika gezien (hetzelfde geldt voor de rest van het Let’s Travel team)en ben ik in menig hotel verbleven, heb ik een grote verscheidenheid aan restaurants geprobeerd en alle voordehand liggende bezienswaardigheden bezocht. Dat maakt dat ik al snel in een persoonlijk gesprek met jou als klant, kan inschatten wat voor jou een geschikte match zou zijn qua reis. Benieuwd wat ik jou zou adviseren? Natuurlijk zijn al onze gesprekken en offertes geheel vrijblijvend. Ik leer je graag kennen! 🙂

Zin om samen met mij jouw reis naar Amerika of Canada te plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag. Contact opnemen kan zowel telefonisch, als via de mail of WhatsApp. In alle gevallen zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je eenmaal een reis bij ons geboekt, dan zijn wij natuurlijk voor, tijdens en na je reis ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Mijn Amerika favorieten

  • Favoriete stad: San Diego
  • Favoriete nationale park: Yellowstone National Park
  • Favoriete strand: Sunset Beach (O’ahu)
  • Favoriete fast food: hamburger (het liefst van In-N-Out Burger)

Neem contact met mij op

Proceed Booking