Lets Travel

Vakantie Villa Harderwold voor 6 en 8 personen

6 en 8 pers. Vakantie Villa`s Harderwold
vanaf
€ 12,50
p.p.p.n.

6 en 8 pers. Vakantie Villa`s Harderwold

0 Nederland, Flevoland, Harderwold

Ben je op zoek naar een luxe ruime villa in een natuurlijke omgeving? Wil je rust op het park ervaren en de mogelijkheid om buiten het park veel te ondernemen? Houd je van watersport of ben je een fanatiek golfer? Word je graag culinair verrast? Of wil je gewoon lekker bijkomen en op de bank genieten met een goed boek? Je kunt het haast niet zo gek bedenken of je bent bij Villa Harderwold op het juiste adres.

We bieden twee vila's aan. De twee aangeboden recreatievilla's zijn ... lees meer >>

Eigenschappen

Wij bieden twee fantastische villa's aan die met zorg en aandacht zijn ingericht voor jouw ideale vakantiebeleving. Alle luxe is in de woning aanwezig. Een sauna, een bubbelbad, een heerlijke (buiten)haard, een ruime woonkamer met een adembenemend vrij uitzicht op water en het natuurgebied en een luxe keuken met alle benodigde apparatuur. Mocht je toevallig een keer de was willen doen? Er is zowel een wasmachine als droger in de woningen aanwezig om in je behoefte aan gemak te voorzien.

Villa H, 8 personen:

De inrichting van Villa H kenmerkt zich door natuurlijke kleuren. De villa biedt plaats aan maximaal acht personen. Geniet lekker van een glas wijn bij het knapperende haardvuur in de grote buitenhaard. Er is een ruime sauna in de woning aanwezig, een bubbelbad en een stortdouche waaronder je je heerlijk kunt douchen. En dit is nog lang niet alles wat de villa te bieden heeft om je vakantie tot een waar genot te maken.

De vloer van de woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Door de unieke houtstructuur zie je haast niet dat het tegels zijn. Deze vloer is echt een sfeermaker in de woning. Ook ideaal voor kinderen die heerlijk van buiten naar binnen komen rennen nadat ze hebben gezwommen in het water achter de woning.

Drie slaapkamers zijn ingericht met twee één eenpersoonsbedden. Op één slaapkamer staat een stapelbed. Op de beneden- en bovenverdieping is een separaat toilet aanwezig. Uiteraard is de woning voorzien van een televisie en radio. Ook kun je gratis gebruik maken van draadloos internet. Het is in de recreatievilla niet toegestaan om te roken. Ook biedt de villa geen onderdak aan huisdieren en groepen studenten of sportteams die willen feesten op het park.


Villa O, 6 personen:

Villa O is stijlvol, modern en gezellig ingericht. Door donkere kleuren met een frisse blauwe kleur en hout te combineren, is er een luxe huiselijke sfeer gecreëerd. De villa biedt plaats aan maximaal 6 personen. Op de ruime hoekbank van vijf bij drie meter kun je bij de haard heerlijk met elkaar genieten van een lange en gezellige avond.

Er is een oever achter de villa en er er zijn vele vogels aanwezig in en om de tuin. Door het grote aantal ramen, komt er in de villa veel natuurlijk licht binnen. De achterzijde van de woning bestaat bijna helemaal uit glas. Ook wanneer de dagen korter zijn, zit je overdag niet zo snel in het donker. Mocht je toevallig een keer nat zijn geregend. Voor de grote haard ben je snel weer opgedroogd en warm.

De drie slaapkamers zijn ingericht met twee één persoonsbedden. Op de beneden- en bovenverdieping is een toilet aanwezig. Uiteraard is de woning voorzien van een televisie en radio. Ook kun je gratis gebruik maken van draadloos internet. Het is in de recreatievilla niet toegestaan om te roken. Ook biedt de villa geen onderdak aan huisdieren en groepen studenten of sportteams die willen feesten op het park.
aanbieding6 en 8 pers. Vakantie Villa`s Harderwold
eigenschappenprijzen
locatie
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer