Lets Travel

Cursussen Terreinrijden en 4x4

Basis Cursus Terreinrijden
 
€ 143,75
p.p.

Basis Cursus Terreinrijden

0 Nederland, Noord Brabant, Middelbeers

Een uniek off road instructie programma voor een optimale controle en beheersing van een 4x4 voertuig. Op basis van de meest voorkomende situaties hebben we een speciale training ontwikkeld.

Onder begeleiding en training van onze professionele instructeurs in onze Land Rover Defenders verbetert u uw rijvaardigheid en techniek in wisselende situaties. De praktijk vindt plaats op een speciaal hiervoor aangelegd oefenparcours. De verschillende technieken in wisselende situaties ... lees meer >>

Eigenschappen

Inhoud van de cursus:

Basistechnieken 4x4 terreinrijden

Na een korte instructie over de basisbegrippen van het 4x4 terreinrijden en de 4x4 voertuigtechniek nemen onze instructeurs u mee voor een kennismakingsronde, waarin dieper wordt ingegaan op de specifieke eigenschappen van de terrein wagen. Op het off road parcours komen de basisbeginselen van het 4x4 terreinrijden aan bod, zoals de zithouding, stand van de handen, het inschatten van de juiste rijsnelheid en het kiezen van de juiste versnelling.

Voertuigbeheersing terrein wagen

Alles draait om beheersing van de terrein wagen. Techniek, moddersporen, hoge en lage gearing, geulen en de diverse ondergronden aan dit alles wordt uitvoerig aandacht besteed. Naarmate de dag vordert en terwijl uw inzicht in de mogelijkheden van de Land Rover groeit, leert u het terrein kennen en in te spelen op de specifieke situaties. Wanneer u de eerste beginselen onder de knie heeft wordt het terrein steeds uitdagender.

Verschillende Ondergronden terreinrijden

Het rijden op de verschillende ondergronden zoals zand en modder komen uitvoerig aan bod, wat praktische tips zullen wij u tijdens deze rijvaardigheid meegeven. Tijdens het helling rijden en afdalen leert u de vaardigheden van het rijden, maar bekwaamt u zich ook in het inschatten van de aan- en afloophoeken.

Lier en Kenetic Rope bij 4x4 terreinrijden

Als laatste onderdeel zullen wij u met het gebruik van de diverse hulpmiddelen zoals de lier en kenetic-rope in extreme situaties vaardig maken. Tot slot houden we samen met u een trail competitie waarin u uzelf en de andere deelnemers kunt laten zien wat u geleerd heeft.
Basis Cursus Terreinrijden
eigenschappenprijzen
waardering
4x4 Basic Landrover Defender Terreinauto rijden cursus 1 
Aanbieder
Verhuur Landrover Defenders, outdoor activiteiten programma's op maat, voor particulier en bedrijf. Expeditie auto verhuur. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer