Lets Travel

Bed and Breakfast

Bed & Breakfast (1-17 pers.)
vanaf
€ 42,00
p.p.p.n.

Bed & Breakfast (1-17 pers.)

0 Nederland, Limburg, St. Odiliënberg

Onder de rook van Roermond op 5 km afstand ligt het dorpje Sint Odiliënberg middenin het mooie Limburg. Een deel van de provincie met een grote diversiteit aan schitterende gebieden en plaatsen. Langs het dorp stroomt de romantisch meanderende Roer. Aan de westzijde liggen de uitgestrekte Maasplassen en waterrijke grindgaten die uitnodigen voor een boottocht. Aan de zuid- en oostzijde vindt u heerlijke bossen en andere natuurgebieden zoals het Nationaal park 'De Meinweg' .

Aan ... lees meer >>

Eigenschappen

De B&B heeft vijf ruime kamers voorzien van twee bedden, zitje, kleuren-tv, badkamer met douche, wastafel en toilet (waarvan er op twee kamers een extra bed bij gezet kan worden). En nog een familiekamer bestaande uit 2 x 2-pers.kamer met de badkamer ertussen voor max 4 personen.
De kamers liggen op de 1e en 2e etage. Maximaal kunnen wij 16 gasten een overnachting aanbieden.

De gastenkamer waar het ontbijt (en/of eventueel diner, lunch, brunch op afspraak) geserveerd wordt, kan ook ’s avonds gebruikt worden voor een gezellig samenzijn. Er mogen geen zelf meegebrachte drankjes en hapjes genuttigd worden in de gastenkamer maar daar zorgen wij graag voor. Met diverse bieren en wijnen zijn wij u graag van dienst. Mocht u andere wensen hebben dan horen we dat graag. Wilt u een ontvangst met koffie en vlaai of een Prosecco met wat lekkere hapjes? Graag verzorgen we dat voor u op afspraak.
Bed & Breakfast (1-17 pers.)
eigenschappenprijzen
locatieroute/ vervoer
Aanbieder
Relaxt verblijven de riante B&B. U thuis voelen van huis, dat is het streven van de eigenaars van deze Bed and Breakfast in Midden Limburg. Gewoon doen wat u wilt, of u nu graag wandelt, fietst of een goed boek leest, hier bent u aan het juiste adres. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer