Lets Travel

Bungalow huren

Bungalows en Appartementen (2-36 pers.)
vanaf
€ 5,28
p.p.p.n.

Bungalows en Appartementen (2-36 pers.)

0 Nederland, Friesland, Koudum

De comfortabele bungalows op dit recreatieoord zijn onderverdeeld in verschillende types. De bungalows liggen in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de beide Friese meren Fluessen en Heegermeer.

Al onze bungalows hebben een sfeervolle en moderne inrichting, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. De comfortabele bungalows zijn onderverdeeld in bungalows type 1 t/m 5.

Naast de bungalows hebben wij ook nog verschillende appartementen, villa's en een groepsaccommodatie ... lees meer >>

Eigenschappen

Bungalow-Budget (1)

Gezellige vrijstaande bungalows!
Bungalow budget is een gezellige bungalow voor max. 6 personen met een open, volledig ingerichte keuken, een separate douche en wc en 3 slaapkamers (twee met 2x 1-persoonsbed en één met stapelbed = 6 slaapplaatsen). Dekbedden en kussens zijn aanwezig, evenals een koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat. Bungalow budget is volledig gelijkvloers.

- Gezellige vrijstaande bungalow
- Eenvoudig en sfeervol ingerichte bungalow
- Alle benodigdheden in de ruim opgezette keuken
- Reserveren al vanaf € 190 per week!

Bungalow-Budget water (2)

Gezellige bungalows aan het water!
Bungalow budget water is een gezellige bungalow met uitzicht op het water voor max. 6 personen met een open, volledig ingerichte keuken, een separate douche en wc en 3 slaapkamers (twee met 2 x 1-persoonsbed en één met een stapelbed). Dekbedden en kussens zijn aanwezig, evenals een koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat. Bungalow budget water is volledig gelijkvloers.

- Uniek uitzicht op het water!
- Comfortabele en complete bungalow
- Reserveren al vanaf € 210 per week

Bungalow-Comfort (3)

Gezellige bungalows voorzien van comfort en luxe!
Bungalow comfort is een gezellige en ruime bungalow voor 6 personen met een open, volledig ingerichte keuken, hal met wc, badkamer met ligbad en 2e wc en drie slaapkamers (twee met 2 x 1-persoonsbed en één met een stapelbed). Dekbedden en kussens zijn aanwezig, evenals een koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat. Bungalow comfort is volledig gelijkvloers. Bungalows comfort hebben een overdekt terras met een open haard.

- Perfect voor het grote gezin!
- Nagenieten op het terras met open haard
- Reserveren al vanaf € 250 per week

Bungalow-Luxe (4)

Nieuwe luxe vakantiewoning direct aan het water!
Bungalow-Luxe is een luxe nieuwe woning aan het water gelegen. De vakantiewoning is geschikt voor zes personen. Het is een luxe comfortabele vakantiewoning met twee verdiepingen. De living heeft openslaande deuren naar het terras en een volledig ingerichte open keuken voorzien van alle gemakken.

- Compleet nieuwe vakantiewoning!
- Unieke ligging direct aan het water
- Luxe, comfortabele woning
- Reserveren al vanaf € 350,- per week

Bungalow-Luxe wellness (5)

Nieuwe luxe vakantiewoning aan het water!
Bungalow luxe wellness is een luxe nieuwe vakantiewoning aan het water gelegen. De vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. Het is een luxe comfortabele woning met twee verdiepingen. De living heeft openslaande deuren naar het terras en een volledig ingerichte open keuken voorzien van alle gemakken. Op de eerste verdieping vindt u een luxe badkamer met whirlpool en stoomdouche en er bevindt zich een infra-rood sauna.

- Unieke ligging direct aan het water
- Genieten van verschillende wellness-faciliteiten
- Iedere slaapkamer beschikt over eigen televisie!
- Reserveren al vanaf € 400,- per week

Paviljoen Appartement

Appartement aan het water!

Het recreatieoord heeft een aantal comfortabele appartementen op de eerste verdieping van het groepspaviljoen. Deze paviljoenappartementen hebben een prachtig uitzicht over het water, zijn compleet ingericht en zijn geschikt voor vier personen.

- Uizicht over de Friese meren!
- Gezellig appartement geschikt voor vier personen
- Al vanaf € 175,- per week te reserveren

Trekkers Appartement

Het recreatieoord beschikt over enkele 2-persoons trekkersappartementen die per nacht te huur zijn. De appartementen liggen boven het havenkantoor en hebben uitzicht over het water.

Prijs per overnachting:
1 persoon € 34,-
2 personen € 42,-
(exclusief toeristenbelasting)

Inrichting appartement:
•2 eenpersoonsbedden
•kledingkast
•keukentje met koffiezetapparaat en waterkoker.
•koelkast
•zithoek
Er zit geen toilet en douche in het appartement. U kunt gebruik maken van het naastgelegen toiletgebouw.

Villa 19

8 persoons villa
Deze villa is gelegen aan het water en biedt u een prachtig uitzicht. De villa is geschikt voor 8 personen en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

- Prachtig uitzicht op het water
- Geschikt voor 8 personen
- Reserveren al vanaf € 400,- per week

Villa 27

Villa 27 'De Golfslag'
De villa ligt direct naast ons recreatiepark. Deze moderne villa heeft veel ruimte om en in het huis. De villa is geschikt voor 6 personen en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

- Nieuwe luxe vakantiewoning
- Geschikt voor max. 6 personen
- Reserveren al vanaf € 450,00 per week

Groepsaccommodatie (24-36 pers.) met uitzicht op het water!

Deze groepsaccommodatie is fraai gelegen aan het water en bestaat uit zes appartementen op de 1e verdieping en een grote gemeenschappelijke ruimte op de begane grond.

De groepsaccommodatie is een luxe onderkomen geschikt voor 24 personen en maximaal 36 personen (i.v.m. inventaris). Op de begane grond van onze groepsaccommodatie bevindt zich een ruime centrale keuken en een grote gemeenschappelijke ruimte, voorzien van tv en dvd-speler.

Op de eerste etage bevinden zich zes appartementen. Deze appartementen beschikken allemaal over een douche, wastafel, toilet en een eigen complete keuken. Elke appartement biedt ruimte aan vier personen (eventueel zes personen bij gebruik van de slaapbank).

De groepsaccommodatie is gelegen aan het water en biedt u een prachtig uitzicht.


Arrangementen


Bootverhuur
vanaf
€ 6,25
p.p.
Bootverhuur
Een Surfplank, Optimist, Laser, Valk, Motorbootje, Sloep of een Skutsje, u huurt het in Koudum...
Klik voor meer info
Skutsjesilen
vanaf
€ 9,95
p.p.
Skutsjesilen
Voor groepen maken we een leuk arrangement. Op basis van inschrijving kunt u ook individueel deelnemen aan een skutsje tocht.
Klik voor meer info
naar boven
Bungalows en Appartementen (2-36 pers.)
eigenschappenprijzen
locatiewaardering
Aanbieder
Dit is een vijfsterren-recreatiepark, een van de weinige die ons land telt. De accommodatie is eersteklas, de voorzieningen talrijk waardoor u zichzelf en uw kinderen ook op het terrein zelf prima kunt bezighouden. Vóór alles is het een watersportparadijs voor gevorderden en beginners, voor jong en oud. En de omgeving is een plaatje. meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer