Lets Travel

Zeilweekend

Groepsuitje Weekend zeilen
vanaf
€ 109,00
p.p.

Groepsuitje Weekend zeilen

0 Nederland, Wadden en IJsselmeer

Weekendje weg: zeilen en even uitwaaien aan boord van een traditioneel zeilschip! U kunt het schip huren en zelf gebruik maken van de goed uitgeruste keuken (va.€ 109,- p.p.) of een geheel verzorgd weekend-arrangement (€ 170,- p.p.) boeken.

De droogvallende zandbanken, oude havens en historische zeilschepen vormen een passend decor voor een bijzondere belevenis. Met vrienden, familie, relaties of personeel een weekend zeilen naar Terschelling of Vlieland vanuit Harlingen. ... lees meer >>

Eigenschappen

Wij bieden verschillende zeil-weekenden en dagtochten. Deze zijn ook op maat samen te stellen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een zeilweekend naar het IJsselmeer. en een voorbeeld arrangement voor een weekend zeilen op de Wadden, naar Terschelling.

Zeilweekend-arrangement naar het IJsselmeer

Het zeilschip biedt een ontspannen weekendarrangement: een onbezorgde zeilvakantie over het IJsselmeer. Tijdens de zeiltocht is er de mogelijkheid om actief mee te zeilen.

Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt de avond aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon, of aan wal gaan om het stadje te bezoeken.

Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Een historische ijsselmeerhaven voor een museumbezoek, een uitstapje in het stadje. Na een uitgebreid diner kunt u het stadje verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café bezoeken.

Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Aankomst in de haven van Harlingen of Enkhuizen rond 16.00 uur.

Catering: 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch bestaande uit soep, belegde broodjes, een warm lunchgerechtje en 1x diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Verder koffie, thee en bij de borrel div. borrelhapjes.


Zeilweekend-arrangement op de Wadden, naar Terschelling vanuit Harlingen


Vrijdagavond 20.00 uur: Inschepen. De bemanning stelt zich voor en maakt u wegwijs op het schip. U kunt de avond aan boord met elkaar doorbrengen in de sfeervolle salon, of aan wal gaan om Harlingen te bezoeken.

Zaterdag: Afhankelijk van de wind en het getij bepalen we de bestemming. Waddeneilanden als Vlieland en Terschelling bieden natuur, strand en duinen voor een wandeling of fietstocht. Bij mooi weer is het een bijzondere ervaring om met het schip droog te vallen op een zandbank. Na een uitgebreid diner kunt u het eiland verder ontdekken; de zon onder zien gaan en een gezellige café op het eiland bezoeken.

Zondag: Na het ontbijt hijsen we de zeilen. Lunch aan dek. Misschien ziet U onderweg nog wat luierende zeehonden. Aankomst in de haven van Harlingen rond 16.00 uur.

Catering: 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch bestaande uit soep, belegde broodjes, een warm lunchgerechtje en 1x diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Verder koffie, thee en bij de borrel div. borrelhapjes.
Groepsuitje Weekend zeilen
eigenschappenprijzen
route/ vervoer
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer