Lets Travel

Curling o; Icevolley, Midget curling, Eskimo sjoelen, Human Icebowling en.Apres-ski

Groepsuitje op het ijs
vanaf
€ 17,50
p.p.

Groepsuitje op het ijs

0 Nederland, Zuid Holland, Nabij Den Haag/Voorburg

Vrolijk je winter op met Party on Ice!

Na een warm ontvangst in een van onze restaurants krijgen jullie uitleg over het programma.... Iedereen zijn jas aan, muts op en handschoenen aan en de ijspret kan beginnen. Daarna even opwarmen onder het genot een warm kopje chocolademelk / gluhwein en eventueel door naar de Apres Ski Party als afsluiter.

Eigenschappen

Bij dit programma worden alle Party on Ice spellen gespeeld. In roulatievorm strijden de teams om de felbegeerde overwinning. De scores per activiteit worden bijgehouden, en het team met de beste “overall” resultaten mag zich de ijskampioen noemen. We sluiten af met een leuke prijsuitreiking en een leuk 'winters' prijsje voor de winnaars. Fun Curling is een extra spel waarvoor een toeslag berekend wordt.

Human Icebowling

Men neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Ice Volley Competitie

Volleybal met in plaats van je handen en een bal, een stick en puck en je speelt niet over maar onder een net/lijn door! De bedoeling is om de puck tot stilstand te laten komen in het veld van de tegenstander, uiteraard mag je maar 2x overspelen en krijg je de service nadat je een punt hebt gescoord!

Human Curling op een rubberband

Curling zoals hierboven beschreven, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom)

Je probeert zo snel mogelijk een slalom parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandsche rodelslee. Deze competitie is in estafettevorm.

Jeu d´Ice

De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd “losbarst”, het is het de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij uit de baan en ontpop jij je tot een ware Tireur, of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag?

Fun Curling*

Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “bezem”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het HUIS (baan met cirkels), te krijgen dan de tegenstander. We leren je eerst de basistechniek van het curlen en gaan hiermee oefenen, waarna een heuse competitie gehouden zal gaan worden. Speciaal voor deze baan hebben we aangepaste curlingstenen, de op maat gemaakte Fun Curling 'stenen'.

Programma

-Ontvangst
-Klaarmaken en verplaatsen naar het ijs
-IJsactiviteiten (1 uur op het ijs)
-Prijsuitreiking

Tijdsduur: 1,5 - 2,5 uur (afhankelijke van de groepsgrootte)
Locatie: Leidschendam, Den Haag (Zuid-Holland)
Groepsuitje op het ijs
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Deze organisatie in Scheveningen is het juiste adres voor een avontuurlijk en actief personeelsfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje, relatiedag of vrijgezellenfeest met veel adventure, avontuur en bijzondere activiteiten. meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer