Lets Travel

Lounge Sloep Bierboot Amsterdam

Lounge Sloep - Bierboot Amsterdam
vanaf
€ 12,50
p.p.

Lounge Sloep - Bierboot Amsterdam

0 Nederland, Noord Holland, Amsterdam

Op onze stoere ouderwetse reddingssloep uit 1967 beleef je een heerlijke dag op het Amsterdamse water. De boot wordt elektrisch aangedreven en hierdoor is het mogelijk om geruisloos door de beroemde Amsterdamse grachten te varen.

Deze sloep is geschikt voor een groep van maximaal twintig personen. Grotere groep? Geen probleem dan hebben wij grotere sloepen in de aanbieding. Voor elk uitje op het water hebben wij een gepast arrangement!

Ook in de herfst en winter!

Speciaal voor in de koudere winter maanden zijn onze boten overdekt en voorzien van een heather en dekens. Zo blijven jullie lekker warm.

Eigenschappen

Maak een vaartocht van 1,5 of 2 uur waarbij je langs de beroemde Herengracht, Keizergracht, Prinsengracht en De Wallen vaart. Zie de historie en beleef de hotspots van onze hoofdstad Amsterdam! Desgewenst vertelt de schipper boeiende verhalen over de stad.

Het is een heerlijke, open sloep met unieke eigenschappen. Slecht weer? Geen probleem! De boot beschikt over een overkapping.

Wij bieden met onze sloep verschillende arrangementen aan, zodat wij voor elke gelegenheid een vaartocht op maat kunnen bieden. Vriijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje, het maakt ons niet uit! De sloep vaart privé met jouw groep. Geniet, lach en bewonder!


Klik rechts op deze pagina op 'prijzen' om de verschillende arrangementen te bekijken. Meer informatie of boeken? Klik dan op de 'contact' knop.
aanbiedingLounge Sloep - Bierboot Amsterdam
eigenschappenprijzen
Aanbieder
meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer