Lets Travel

Skutsje huren of Skutsjesilen Sneek

Skûtsjesilen en Skûtsje verhuur
vanaf
€ 25,00
p.p.

Skûtsjesilen en Skûtsje verhuur

0 Nederland, Friesland, Sneek

Het Skûtsje is in 1908 gebouwd en bevindt zich in vrijwel originele staat. Het Skûtsje dat oorspronkelijk dienst deed als vrachtschip, is voorzien van een ruime roef en een laadruimte. In de roef vindt u een eenvoudige en zeer sfeervolle zithoek en kombuis. Ook is er een toilet aan boord.

Het Skûtsje is voorzien van mooie bruine zeilen en het schip ziet er verzorgd uit. Er zijn 10-12 vaste slaapplaatsen aan boord en eventueel kunnen meerdere tijdelijke slaapplaatsen worden ... lees meer >>

Eigenschappen

In overleg met de schipper bepaalt u de route die u over de fraaie meren, vaarten en door sfeervolle dorpen en steden voert.

Een actieve houding is nodig om de wind goed in de zeilen te houden en te zorgen voor een behouden thuiskomst. Deze samenwerking komt de teamgeest zeker ten goede en zorgt ook voor een goede sfeer aan boord.

De thuishaven is Sneek. Dit is een ideaal startpunt voor uw zeiltocht. Sneek kent vele gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. In overleg is het mogelijk om aansluitend aan de zeiltocht aan boord te overnachten, zodat onbezorgd van het uitgaansleven genoten kan worden.


Arrangementen

Om uw zeiltocht een extra representatief of feestelijk karakter te geven, verzorgen wij graag drank en spijs aan boord of in een sfeervol restaurant aan het water. Hieronder treft u enige mogelijkheden aan:
  • Ontvangst met koffie of thee en Fries gebak
  • Een broodjes-lunch aan boord
  • Lunchen in een gezellig restaurant
  • Drank en hapjes aan boord (o.a. Haring en Beerenburg)
  • Een captains-dinner of barbeque als feestelijke afsluiting v/d dag

In overleg met u zorgen wij voor een perfect verzorgde dag, die uw gasten lang in de herinnering zal blijven.
Skûtsjesilen en Skûtsje verhuur
eigenschappenprijzen
waardering
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer