Lets Travel

Steptocht

Steptocht op kickbikes
vanaf
€ 24,95
p.p.

Steptocht op kickbikes

0 Nederland, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht

Een gezond gevoel, gespierde billen en verbaasde blikken!

Eigenschappen

Steppen is een leuke en sportieve manier om een stad te ontdekken en verkennen. We steppen op een kickbike, dit is een volwaardig vervoersmiddel voor volwassenen. De kickbike is erg licht (9 kg), veilig door de twee handremmen en zien er ook nog eens snel uit. Niet voor niks dat de kickbike ook wel de Rolls Royce onder de steps genoemd wordt.

We starten met een warming-up ‘stepvaardigheid’. De instructeur vertelt hoe de steps werken en wat de verkeersregels zijn als stepper. In snelvaart leren we u ook om op- en af te stappen, het wisselen van been en niet te vergeten leren we u om te remmen. Vervolgens rolt u met de instructeur een route door de stad.

De route zal een inspirerende tocht zijn langs diverse bekende en onbekende monumenten en bezienswaardigheden. Onze begeleiders zijn geen gidsen, de route zal dus een informeel karakter hebben. We steppen in een groep, want steppen is het leukst met anderen. Het geeft een positief gevoel en u motiveert elkaar. U hoeft niet bang te zijn dat uw collega’s het conditioneel niet redden, want om de paar honderd meter is er een korte stop om even op adem te komen. Ook houden we een korte pauze in een café/kroeg voor een drankje. Voor deelnemers met lichamelijke klachten kunnen we fietsen meenemen.

Naast de lichamelijke inspanning zorgen we ook voor geestelijke training tijdens het oplossen van een aantal puzzels en brainkrakers. Er wordt ook een groepsfoto gemaakt en diverse actiefoto’s tijdens het steppen. Na afloop krijgt u de foto’s digitaal toegestuurd, zodat u een herinnering houd aan deze steptocht.

Aantal personen

Vanaf 12 personen

Duur

2 uur

Locatiemogelijkheden

Amsterdam, Alkmaar en Haarlem
Steptocht op kickbikes
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Deze enthousiaste organisatie biedt u verschillende programma's voor groepsuitjes /bedrijfsuitjes. Het team van enthousiaste medewerkers is altijd op zoek naar nieuwe, originele programma's. meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer