Lets Travel

Wintersport vakanties met de auto, bus, trein of vliegtuig

Wintersport Vakanties met Sneeuwgarantie!
  online  boeken

Wintersport Vakanties met Sneeuwgarantie!

0 Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie, Scandinavie, Duitsland

Wintersport, de leukste vakantie van het jaar!

Uw perfecte wintersportvakantie begint hier. Wintersport met vrienden, wintersport met het gezin, korte skivakantie: De Jong Intra Vakanties is uw wintersportspecialist in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie, Scandinavie en Duitsland.

...>>>Check direct het online aanbod...>>>

  • De mooiste wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Finland, Zweden of Duitsland
  • Nu met sneeuwgarantie! (lees hier de voorwaarden)
  • Met de eigen auto, de bus, de trein of met het vliegtuig

Wij bieden u een uitgebreid aanbod skivakanties in de populairste wintersportlanden. Bij ons kunt u uw reis samenstellen zoals ú het wilt. Met de auto, de trein, de bus of het vliegtuig, met of zonder skipas en met of zonder materiaal huur. Korte skivakantie, wintersport all inclusive of last minute wintersport. U bepaalt! Stel hier uw wintersportvakantie samen...>>>


Uitgelicht: Wintersport FinlandU kiest bij ons niet zomaar voor wintersporten in Finland. U kiest en krijgt gegarandeerd wintersport avontuur in Finland. Bij uw rechtstreekse vlucht en accommodatie kunt u dagelijks kiezen uit de leukste activiteiten: een huskysafari, sneeuwscootertocht, ijsvissen, sneeuwschoenwandelen of een jacht naar het Noorderlicht.

Bekijk en boek hier uw unieke wintersport in Finland ervaring...>>>

Of ga bijvoorbeeld direct naar deze geweldige 8-daagse sneeuwavonturenweek...>>>

Winterplezier bij de poolcirkel: Fins Lapland

Als we het over een skivakantie Finland of wintersport Finland hebben, dan moeten we ons concentreren op Fins Lapland. Het gebied net boven en net onder de Poolcirkel. Daar zijn de afgelopen jaren vele investeringen gedaan die het huidige wintersportklimaat hebben geschapen: uitstekende accommodaties, excursies, goed eten, een winterwonderlandschap en vooral: een unieke ervaring.

Daar waar de echte skifanaten de Franse of Oostenrijkse Alpen opzoeken, gaat u naar Fins Lapland om te skiën én te beleven: maak een huskysafari, ervaar hoe het is om een sneeuwscooter te besturen, boor een gat in het dikke ijs om een vis te vangen en luister naar de verhalen van een Sami rendierhouder. Ondertussen mag u de rendieren voeren, de rendierslee besturen en drinkt u koffie in een originele 'kota' tent.

Wintersport Finland gaat ook 's avonds verder: u geniet u van een heerlijke maaltijd, die u misschien even moet onderbreken om naar buiten te gaan en een glimp op te vangen van het Noorderlicht dat aan de heldere hemel danst. Als een echte Fin brengt u nog een uurtje door in de rooksauna om daarna, geheel volgens traditie, af te koelen in een ijswak.

Na een diepe en goede nachtrust begint u de volgende dag wederom aan een bijzondere dag vol avontuur en belevenissen. Wintersport Finland is een gegarandeerd bijzondere vakantie die u nog lang zal bijblijven.

Denkt u in de winter ook eens aan een leuke stedentrip Helsinki. De stad is verrassend veelzijdig! Wilt u Finland ontdekken tijdens een groepsreis?
Kijk dan eens bij onze winterse busreizen Finland...>>>

Klik hier om direct naar de wintersportvakanties Fins Lapland te gaan...>>>
aanbiedingWintersport Vakanties met Sneeuwgarantie!
Aanbieder
meer...

 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer