Lets Travel

Spiritueel arrangement

Zweethut ceremonie
 
€ 50,00
p.p.

Zweethut ceremonie

0 Nederland, Friesland, Exmorra

Wat is een zweethut?

Inipi, zoals de Indianen de zweethut noemen, is een oeroude ceremonie, die in veel oorspronkelijke culturen als reinigingritueel heeft bestaan. In West-Europa zijn wij het meest bekend met de zweethutrituelen die afkomstig zijn van de Noord-Amerikaanse Indianen.

De zweethut wordt ook wel de baarmoeder van Moeder Aarde genoemd, en zo kun je het ook echt ervaren. Je zit in de hut van wilgentenen, afgedekt met dekens en canvas, in een ... lees meer >>

Eigenschappen

Data Zweethut ceremonie op basis van indivuele inschrijving:

Voorjaars-Zweethut 19 maart 2017
Midzomer-zweethut 17 juni 2017
Herfst-Zweethut 23 september 2017
Oudejaars-Zweethut 30 december 2017

Van 10:00 uur tot 's avonds

Data Zweethut ceremonie voor uw eigen gezelschap:

Data op aanvraag/ in overleg


Voorjaars zweethutceremoie 19 maart

De donkere winterdagen liggen achter ons. Het voorjaar is in aantocht met zijn uitbottende belofte. De sappen in planten en bomen beginnen weer te stromen. Sneeuwklokjes hebben dit al aangekondigd, en nu beginnen ook krokussen hun kop boven de grond te steken. De natuur bereid zich voor op een explosie in groen en kleur. Alles komt weer tot leven.

Ook voor ons is dit een tijd om weer te voorschijn te komen. Tijdens de `winterslaap` hebben we kracht en energie verzameld. Nu mag ook bij ons alles weer opnieuw gaan stromen en tot nieuw leven komen. In deze zweethut begroeten we het nieuwe begin.
Welke nieuwe dingen wil ik in mijn leven vorm geven? Welke oude dingen wil ik op een andere, nieuwe manier doen? Wat wil ik vanuit mijn hart de wereld in dragen?

Als je aan vernieuwing toe bent en je wilt openen voor nieuw leven in welke vorm dan ook, dan is deze zweethut iets voor jou!

De hut wordt begeleid door Ishi Crosby en twee toegewijde vuurmensen.
aanbiedingZweethut ceremonie
eigenschappenprijzen
Aanbieder
Dit centrum in Friesland is een prachtige ecologische plek voor cursussen, workshops en trainingen. Bed & Breakfast, verwendagen en Permacultuur. Een plaats voor bezinning, rust en ontspanning in harmonie met de natuur. Prachtig landelijk gelegen en goed bereikbaar op de Friese klei bij Exmorra. meer...

Tips van deze aanbieder
 algemene voorwaarden klant -  algemene voorwaarden partners -  privacy -  disclaimer