Rondreis Canada

Op zoek naar een rondreis door Canada?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil jij op rondreis door West Canada met onder andere Vancouver Island waar de kans groot is dat je wildlife gaat zien, Banff National Park en Jasper National Park en de fel turquoise meren zoals Lake Louise en Moraine Lake?

Of ga je liever rondreizen door Oost Canada waar je onder andere de Franse invloeden zowel in de cultuur als in de architectuur terug kan vinden in steden zoals Ottawa en Quebec. Als je hier door de straten loopt waan je je net in Frankrijk. Breng daarbij ook vooral een bezoek aan het hippe Toronto, waarbij een bezoek aan de Niagara Falls natuurlijk niet mag ontbreken. Ga je liever de natuur ontdekken van Oost Canada, dan zijn de provincies New Brunswick, Nova Scotia of Newfoundland misschien wel wat voor jou. Hier kun je urenlang rondlopen door de ongerepte natuur zonder dat je iemand tegenkomt. Kortom, Canada heeft voor ieder wat wils te bieden. 

Bekijk hieronder onze rondreizen door Canada. Staat de reis die jij wilt maken er niet tussen? Stel dan je eigen reis samen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Proceed Booking