Hoogtepunten van Oost Canada

0
Prijs
Vanaf€2,149
Vul het formulier in om een vrijblijvend voorstel te ontvangen!
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Mogen we bellen als we aanvullende vragen hebben?
Gewenste vertrekdatum*
Aantal dagen eerder
Aantal dagen later
Aantal volwassenen (17+)*
Aantal jongeren (12-16)
Aantal kinderen (2-11)
Aantal baby’s(0-1)
Gewenste vertrekluchthaven*
Type huurauto*
Leeftijd hoofdbestuurder*
Budget per persoon (met een budget kunnen wij beter een passend voorstel sturen)
Aanpassingen/opmerkingen & wensen
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1924

Waarom je reis bij ons boeken?

 • Persoonlijk contact
 • Service van het begin tot aan het eind
Hoogtepunten van Oost Canada
 • 15 dagen / 14 nachten
 • Beste reistijd: mei - oktober
 • Vertrek: Amsterdam/Brussel
 • Inclusief vluchten
 • Inclusief toeristenklasse hotels
 • Inclusief huurauto

Heb jij altijd al Oost Canad willen bezoeken? Dan is onze rondreis Hoogtepunten van Oost Canada misschien wel wat voor jou. Je bezoekt onder andere Toronto, de Niagara Falls, Algonquin Provincial Park en de steden Quebec en Montreal met hun Franse invloeden. 

Wat kan ik tijdens deze reis bezoeken?

 • Toronto
 • Algonquin Provincial Park
 • Ottawa
 • Quebec
 • Montreal
 • Thousands Islands

Reis is inclusief

 • Retourvluchten
 • Overnachtingen in toeristenklasse hotels
 • Een compact huurauto voor de gehele reis
 • Een onvergetelijke tijd

Reis is exclusief

 • Excursies
 • Toegang tot nationale parken
 • Resort/facility fees
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
Reisplan

Dag 1 - 3Toronto

De reis begint in Toronto, 1 van de leukste steden in Canada. Wat gelijk opvalt is de meer dan 500 meter hoge CN Tower. Als je geen last van hoogtevrees hebt dan heb je op 447 meter vanaf de SkyPod een prachtig uitzicht over de stad. Sta je liever met beide benen op de grond breng maak dan een wandeling door het centrum van Toronto waar je vele winkels en restaurants vindt. Thompson Park is de plek als je de drukte van de stad wilt ontlopen. Vanuit Toronto kun je ook prima een bezoek brengen aan de Niagara Falls die op ongeveer 5 kwartier rijden van Toronto liggen.

Dag 4Huntsville

Huntsville ligt gelegen in de Muskoka regio, wat bekend staat om de waterrijke omgeving met heldere meren en veel bossen. Genieten van de prachtige natuur kan onder andere in Arrowhead Provincial Park waar je kunt wandelen, fietsen en kajakken. Huntsville is ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Algonquin Provincial Park.

Dag 5Pembroke

Hoewel Pembroke een ontzettend leuke stad is om te bezoeken met veel historische gebouwen, zit het vooral in de reis zodat je een bezoek kunt brengen aan Algonquin Provincial Park. Algonquin is het grootste en oudste nationale park van Ontario. Een groot gedeelte van het park is te bezoeken via de Highway 60 maar wil je het park verder ontdekken, dan kan dat het beste met een boot of kano. De perfecte manier om de moerassen, rivieren en meren te verkennen.

Dag 6 - 7Ottawa

Cultuurliefhebbers kunnen hun neus ophalen in Ottawa, met als hoogtepunt Parliament Hill. Hier zetels de Canadese overheid en is onmisbaar in de skyline van Ottawa. Rideau Canal mag ook zeker niet gemist worden. Langs het water lopen of liever een bootje huren, Rideau Canal biedt ontspanning voor iedereen. Honger gekregen na het sightseeën, breng dan een bezoek aan ByWard Market. Hier vind je een hoop gezellige restaurants en cafés. 

Dag 8Saint Alexis des Monts

Saint Alexis des Monts is gelegen in een prachtige bos- en waterrijke omgeving. Heerlijk om te ontspannen en te genieten van de natuur. Wil je echt rust vinden, rijd dan naar Lake Sacacomie. Motorboten zijn verboden op dit meer dus je kunt hier heerlijk met een kano een tocht maken.

Dag 9 - 10Quebec

In Quebec waan je je echt in Frankrijk. Het historische centrum genaamd Vieux-Quebec staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en met goede reden. Het voelt echt alsof je in Frankrijk bent als je door de straten van het oude centrum loopt. Verder is Chateau Frontenac een opvallende verschijning en prijkt boven de stad uit. Leuk weetje, het is nooit een kasteel geweest maar een luxehotel. Terrasse Dufferin is de brede boulevard langs de St. Lawrence en geeft je een mooi uitzicht over de rivier en de oude vestingwerken.

Dag 11 - 12Montreal

Net zoals Quebec heeft Montreal een oud centrum (Vieux-Montreal) waar je je echt in Frankrijk waant met historische gebouwen, pleinen en de oude haven, die via het doorgaans bruisende Place Jacques-Cartier makkelijke te bereiken is. Een deel van het openbare leven speelt zich af in Ville Souterraine. In dit ondergrondse deel van de stad vind je onder andere winkels, restaurants en hotels.

Dag 13Kingston

Kingston ligt gelegen aan Lake Ontario en is de ideale uitvalsbasis voor als je een boottocht naar de Thousands Islands wilt maken. Eilandjes met kleine huizen, grote huizen, onbewoond, Thousands Islands heeft het allemaal. Liever niet het water op, Kingston heeft ook een hoop historie waar je in kan duiken zoals Fort Henry, Kingston Penitentiary en Bellevue House.

Dag 14Toronto

De reis eindigt weer in Toronto. Heb je de eerste dagen niet alles kunnen bezoeken dan is dit je kans, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker rustig aan te doen na de lange rondreis.

Route
Foto's

Proceed Booking