Utah en Arizona

0
Prijs
Vanaf€2,099
Vul het formulier in om een vrijblijvend voorstel te ontvangen!
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Mogen we bellen als we aanvullende vragen hebben?
Gewenste vertrekdatum*
Aantal dagen eerder
Aantal dagen later
Aantal volwassenen (17+)*
Aantal jongeren (12-16)
Aantal kinderen (2-11)
Aantal baby’s(0-1)
Gewenste vertrekluchthaven*
Type huurauto*
Leeftijd hoofdbestuurder*
Budget per persoon (met een budget kunnen wij beter een passend voorstel sturen)
Aanpassingen/opmerkingen & wensen
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

163

Waarom je reis bij ons boeken?

 • Persoonlijk contact
 • Service van het begin tot aan het eind
Rondreis Utah en Arizona
 • 15 dagen / 14 nachten
 • Beste reistijd: april - oktober
 • Vertrek: Amsterdam/Brussel
 • Inclusief vluchten
 • Inclusief toeristenklasse hotels
 • Inclusief huurauto

Tijdens deze rondreis bezoek je de staten Utah en Arizona waarbij de focus ligt op alle mooie nationale parken en natuur van deze staten. Zo kun je onder andere Zion National Park en Arches National Park bezoeken, Monument Valley en Antelope Canyon. 

Wat kan ik tijdens deze reis bezoeken?

 • Zion National Park
 • Bryce Canyon National Park
 • Capitol Reef National Park
 • Arches National Park
 • Monument Valley
 • Antelope Canyon
 • Grand Canyon National Park

Reis is inclusief

 • Retourvluchten
 • Overnachtingen in toeristenklasse hotels
 • Een compact huurauto voor de gehele reis
 • Een onvergetelijke tijd

Reis is exclusief

 • Excursies
 • Toegang tot nationale parken
 • Resort/facility fees
 • Benzine-, parkeer-, en tolgelden
Reisplan

Dag 1Las Vegas

In Las Vegas moet je absoluut de beroemde Las Vegas Strip bezoeken, waar je iconische hotels en casino’s zoals The Bellagio, Caesars Palace en The Venetian kunt bewonderen. Loop langs de Strip en geniet van de spectaculaire licht- en fonteinenshows bij het Bellagio. Vergeet niet een show van Cirque du Soleil of een concert van een wereldberoemde artiest bij te wonen. Maak een ritje op de High Roller voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Dag 2 - 3La Verkin

In Zion National Park moet je zeker de prachtige, roodkleurige canyons en unieke rotsformaties bewonderen. Maak een wandeling door de Zion Canyon, waar je adembenemende uitzichten hebt op steile kliffen en schilderachtige valleien. Een absolute must is de Angels Landing Trail, een uitdagende hike die je beloont met een spectaculair panoramisch uitzicht. Vergeet niet om de Narrows te verkennen, waar je door de smalle, vaak met water gevulde kloof waden. Voor een rustigere ervaring kun je de Riverside Walk volgen, die langs de Virgin River loopt.

Dag 4Bryce Canyon

Begin je avontuur bij Sunrise Point voor een adembenemend uitzicht bij zonsopgang. Vervolgens kun je de Navajo Loop Trail wandelen, die je door een doolhof van torenhoge rotsen en smalle kloven leidt. Vergeet niet om de Queen’s Garden Trail te verkennen, een van de meest schilderachtige wandelpaden van het park. Voor een panoramisch uitzicht over de hoodoos kun je naar Bryce Point gaan, vooral indrukwekkend bij zonsondergang.

Dag 5Torrey

Begin je bezoek met een rit langs de Scenic Drive, waar je spectaculaire uitzichten hebt op de rode rotsformaties en diepe kloven. Maak een wandeling naar de Hickman Bridge, een natuurlijke rotsboog die je zeker niet wilt missen. Vergeet niet de oude Fruita-boomgaarden te bezoeken, waar je in het seizoen vers fruit kunt plukken. Voor een uitdagendere hike kun je de Cassidy Arch Trail volgen, die je naar een indrukwekkende natuurlijke boog leidt met een prachtig uitzicht over de omgeving.

Dag 6 - 7Moab

In Canyonlands National Park moet je zeker de spectaculaire uitzichten vanaf de Island in the Sky mesa bewonderen, waar je bij Mesa Arch de zonsopgang kunt meemaken voor een onvergetelijk uitzicht. Verken de Needles District voor kleurrijke rotsformaties en uitdagende hikes zoals de Chesler Park Loop. Bezoek ook de Maze, een afgelegen gebied dat perfect is voor avontuurlijke ontdekkingsreizigers. In het nabijgelegen Arches National Park mag je de beroemde Delicate Arch niet missen, een iconische rotsboog die je bereikt via een prachtige wandeling. Verken ook de Windows Section, waar je meerdere indrukwekkende bogen kunt zien, en vergeet niet de Devils Garden Trail te lopen voor een glimp van de indrukwekkende Landscape Arch.

Dag 8 - 9Page

In Page moet je zeker Monument Valley bezoeken, waar je de iconische rode rotsformaties kunt bewonderen tijdens een begeleide tour. Verken de betoverende Antelope Canyon, een smalle kloof met prachtig lichtspel en golvende zandsteenwanden die perfect zijn voor fotografie. Breng tijd door bij Lake Powell, waar je kunt varen, zwemmen, of ontspannen op de stranden van dit enorme stuwmeer. Vergeet niet naar Horseshoe Bend te gaan, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de scherpe bocht van de Colorado River.

Dag 10 - 11Grand Canyon Village

In Grand Canyon National Park moet je zeker de adembenemende uitzichten vanaf de South Rim bewonderen, waar je langs de Rim Trail kunt wandelen voor panoramische vergezichten. Maak een afdaling in de canyon via de Bright Angel Trail of de South Kaibab Trail voor een uitdagende hike naar de Colorado River. Vergeet niet de Desert View Watchtower te bezoeken voor een uniek uitzicht over de canyon en de Painted Desert. Voor een onvergetelijke ervaring kun je een helikoptervlucht maken over de canyon.

Dag 12 - 13Sedona

In Sedona moet je zeker de prachtige rode rotsformaties verkennen, zoals Cathedral Rock en Bell Rock, die ideaal zijn voor wandelingen en fotografie. Maak een rit over de schilderachtige Red Rock Scenic Byway voor adembenemende uitzichten. Bezoek de Chapel of the Holy Cross, een architectonisch wonder ingebouwd in de rotsen. Voor wat avontuur kun je een jeeptour boeken door de ruige woestijnlandschappen.

Dag 14Phoenix

In Phoenix moet je zeker de Desert Botanical Garden bezoeken, waar je de diverse flora van de Sonorawoestijn kunt bewonderen. Verken het Heard Museum om meer te leren over de cultuur en kunst van de inheemse volkeren van het zuidwesten van de VS. Maak een wandeling of fietstocht in South Mountain Park, het grootste gemeentelijke park van de VS, voor panoramische uitzichten over de stad. Bezoek Old Town Scottsdale voor gezellige winkels, galerieën en restaurants.

Route
Foto's
Vanaf€2,099
Book Now

Proceed Booking