Danja

Danja Hoenderboom

Reisadviseur

Over mij

Mijn eerste reis naar Canada is lang geleden. Ik was twee jaar oud en ging samen met mijn ouders en broer op familiebezoek. Dit hebben we samen nog een aantal keer gedaan en in de afgelopen tien jaar ben ik steeds vaker naar Canada geweest om de verschillende delen van het land te ontdekken. Twee maanden lang heb ik bij een gastgezin in Toronto mogen verblijven, maakte ik een roadtrip door Oost Canada en bezocht o.a. de Niagara Falls en het Franse gedeelte Quebec met de sfeervolle steden Montréal en Quebec City.
Toch was de meest bijzondere reis naar Canada een reis door het westen van het land. Ik startte de reis in Vancouver, bracht een bezoek aan Vancouver Island om vervolgens door het adembenemende landschap richting de Rocky Mountains te rijden. Een eland of zwarte beer in het wild zien? De kans is heel groot dat je deze dieren gaat ontmoeten in hun natuurlijke omgeving.

Wat mij het meest is bijgebleven van deze reis is het spotten van beren en het felblauwe water van de meren in de Rocky Mountains. Zeker wanneer je al meerdere keren Amerika hebt bezocht, is je culturele kennis verrijken door een reis naar Canada te boeken een absolute must. Het maakt me blij om een steentje bij te kunnen dragen aan een onvergetelijke ervaring voor jou. Ik inspireer je graag en help je met veel plezier een fantastische reis samen te stellen. Ik vertel je graag alles over deze bijzondere bestemming, zelfs tot het punt waar je de lekkerste hamburgers kunt eten en waar ze écht goede koffie verkopen.

Zin om samen met mij jouw reis naar Amerika of Canada te plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag. Contact opnemen kan zowel telefonisch, als via de mail of WhatsApp. In alle gevallen zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je eenmaal een reis bij ons geboekt, dan zijn wij natuurlijk voor, tijdens en na je reis ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Mijn Canada favorieten

  • Favoriete stad: Toronto
  • Favoriete nationale park: Jasper National Park

Neem contact met mij op

Proceed Booking