Melissa van Haarlem

Online marketeer

Over mij

In 2013 bezocht ik voor de eerste keer de westkust van Amerika, samen met mijn vriend. Wauw, wat was ik onder de indruk van de verschillen in cultuur & natuur na iedere 100km rijden. In Nederland zijn we maar weinig gewend, alles is vlak en saai. In Amerika sta je het ene moment in een wereldstad als San Francisco (mijn favoriet!) en enkele uren later rijd je door de zanderige vlaktes alvorens je Las Vegas betreedt. Bizar en indrukwekkend tegelijkertijd.

Mijn eerste reis naar Amerika heeft mijn ogen geopend en laten zien dat er zoveel moois in de wereld is. Ieder deel van Amerika heeft zo zijn charmes. Waar een citytrip New York absoluut op je must see lijstje thuis hoort, zijn de nationale parken een verrijking voor je kennis over alles wat de natuur te bieden heeft. Er is slechts één groot nadeel aan een vakantie in Amerika: je wordt er reislustig van! 😉 

Let’s Travel heeft een aantal veelgemaakte reizen voor je uitgewerkt op de website, maar wil je echt een vakantie op maat dan regelen wij dat graag voor je. Iedereen heeft verschillende wensen: zo houd ik zelf totaal niet van strandvakanties en trek ik er het liefst de hele dag op uit. Maar hey.. misschien ziet jouw droomreis er precies andersom uit. Wij hebben binnen no time door wat jullie voorkeur heeft en zorgen vervolgens voor de optimale reiservaring. Enjoy!

Zin om je reis naar Amerika of Canada te plannen? Neem vrijblijvend contact op met Django, Cindy, Danja of Malou en zij helpen je graag verder. Contract opnemen kan zowel telefonisch, als via de mail of WhatsApp. In alle gevallen zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je eenmaal een reis bij ons geboekt, dan zijn wij natuurlijk voor, tijdens en na je reis ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Mijn Amerika favorieten

  • Favoriete stad: San Francisco
  • Favoriete nationale park: Zion National Park
  • Favoriete strand: Venice Beach
  • Favoriete fast food: het is niet echt fast food maar voor pizookie van BJ’s mag je mij altijd wakker maken.

Neem contact met mij op

Dagelijks ben ik bezig met het updaten van de content op lets-travel.nl en onze socials. Een deel is gebaseerd op onze eigen ervaring: ons team is tenslotte al tientallen keren in Amerika geweest. Een ander deel is gebaseerd op jouw ervaringen. We zijn onze klanten dankbaar voor het delen van hun foto’s en verhalen. Heb jij ook geweldig beeldmateriaal of gouden tips die wij echt met onze klanten moeten delen? Voel je vrij om mij te mailen! 

Proceed Booking