Onze werkwijze

Hoe werkt het dan als ik een reis aanvraag?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar onze werkwijze, zodat je weet wat je kunt verwachten en weet waar je aan toe bent als je een reis bij ons aanvraagt. 

Jouw aanvraag

Of het nou telefonisch is, via de e-mail of via WhatsApp, zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag en ontvang je op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel van ons. 

Aanpassingen

Hoewel wij ons best doen om het voorstel zoveel mogelijk op jouw wensen aan te sluiten kunnen wij ons goed voorstellen dat er altijd nog veranderingen zijn die je wilt maken. Liever een ander hotel, andere huurauto of toch ergens langer verblijven. Geen probleem, geef het aan ons door en wij gaan er mee aan de slag. 

Jouw boeking

Is het voorstel naar wens en wil je de reis graag boeken? Vul dan het boekingsformulier wat bij het voorstel zodat wij de reis voor jou kunnen gaan boeken. 

Wat wij gaan doen

Zodra wij het ingevulde boekingsformulier hebben ontvangen gaan wij aan de slag met de reserveringen voor: 

  • de vluchten
  • hotels
  • huurauto
Factuur

Zodra wij alles geboekt hebben voor je reis ontvang je van ons de factuur. Doorgaans is dit dezelfde werkdag en anders de eerst volgende werkdag. 

Betaling

Kies je voor de optie met gratis annuleren dan hoef je niets aan te betalen en dient de volledige betaling van je reis 5 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. In andere gevallen zullen wij om een aanbetaling vragen en dient het restant van de betaling van je reis uiterlijk 5 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. 

Reisbescheiden

De reisbescheiden ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek van ons. 

De reis gaat eindelijk beginnen!

Proceed Booking