Wanneer mogen we weer naar Amerika?

Wanneer mogen we weer naar Amerika? Het is de vraag die ons en waarschijnlijk jou ook bezighoud want we kunnen niet wachten om weer die kant uit te gaan. Mits het veilig genoeg is natuurlijk. Maar wanneer kan dat weer dan. Het antwoord daarop is vrij kort, dat weten we helaas nog niet. Op dit moment is het nog zo dat reizigers uit bepaalde landen en gebieden, waaronder Nederland, niet welkom zijn voor niet-essentiële reizen. Om toch een idee te krijgen van wanneer de grenzen voor Nederlanders weer open gaan kijken wij naar de enige fysieke landsgrenzen van Amerika, die met Mexico en Canada. Op dit moment zijn die gesloten tot en met 21 september 2021 en wij verwachten dat die eerst opengaan voordat Amerika de grenzen voor andere landen opent.

Helaas dus nog geen definitieve datum wanneer we weer naar Amerika mogen, maar we hebben goede hoop dat daar binnenkort verandering in komt zodat we weer kunnen rondreizen door Amerika!

Houd onze social media in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (inschrijven kan onderaan de pagina) om als eerste te weten wanneer we weer naar Amerika kunnen. 

Proceed Booking