Malou Poos

Reiadviseur

Over mij

De reiswereld, een wereld met oneindige mogelijkheden. Of het nou Europa is, om in dit geval Amerika. Na de middelbare school was het voor mij een makkelijke keuze om Management Toerisme te gaan studeren aan de NHTV in Breda.

Ik heb prachtige reizen gemaakt naar verschillende hoeken van de wereld, maar na mijn eerste reis naar Canada in 2016 was ik verkocht. Een groot en indrukwekkend land, maar tegelijkertijd een gevoel van thuiskomen. Het land doet heel Europees aan, de mensen zijn vriendelijk en er is een fijne afwisseling van cultuur en natuur mogelijk. Het eten, de sfeer, de variatie in natuur en oog in oog staan met wilde dieren: Canada heeft écht indruk op mij gemaakt.

In 2016 ging mijn reis van Vancouver naar Vancouver-Island. Vanuit de drukte van de stad ben je binnen no-time met de ferry in de overweldigende natuur. Je krijgt de kans om wildlife te spotten, prachtige hikes te maken of kilometers te rijden en te genieten van de telkens veranderende omgeving. Kortom, Canada heeft voor iedereen iets te bieden! Op de terugreis nog een tussenstop in Toronto. De stad wordt vaak vergeleken met New York, so you love it or you hate it! Ik was direct verliefd op deze stad.

Het grootste voordeel van Canada? Het is enorm! Je kunt hier naartoe blijven reizen om iedere keer weer nieuwe mooie plekken te ontdekken. Je kunt een autorondreis maken en verblijven in hotels, maar ook met de camper de natuur in trekken. Ik help je graag om jullie droomreis samen te stellen zodat het een reis wordt om nooit meer te vergeten! Let’s travel to….!

Zin om samen met mij jouw reis naar Amerika of Canada te plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag. Contact opnemen kan zowel telefonisch, als via de mail of WhatsApp. In alle gevallen zijn wij op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je eenmaal een reis bij ons geboekt, dan zijn wij natuurlijk voor, tijdens en na je reis ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar.

Mijn Canada favorieten

  • Favoriete stad: Toronto
  • Favoriete nationale park: Banff National Park

Neem contact met mij op

Proceed Booking